Pot-Au-Feu (Puchero)

8
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem het vlees en de groenten uit de pan, snijd het vlees in dikke plakken en schik vlees en groenten op aparte schalen. Houd ze warm in de oven. Strooi de gebroken vermicelli/rijst/macaroni of grove griesmeel in de bouillon en kook deze gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng de bouillon op smaak met zout en peper en dien direct op. Het vlees en de groenten worden later als hoofd- en bijgerechten opgediend.

Pot-Au-Feu (Puchero) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puchero Met Bonen En Worst
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Puchero Maxima
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puchero
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa De Zanahorias Y Arroz
30-60 min -
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept