Pittige Rundvleescurry

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees op kamertemperatuur laten komen en in stukken snijden. De knoflook pellen en in fijnhakken. De limoen schoonboenen, raspen en uitpersen. In een braadpan de olie verhitten. Het vlees in ongeveer 5 minuten op hoog vuur rondom bruin bakken. De currypasta en de helft van de kokosmelk toevoegen en ongeveer 1 minuut al roerend verwarmen. De knoflook, limoensap, rasp, vissaus, rest van de kokosmelk, suiker en 1 deciliter water toevoegen. Het vlees op laag vuur afgedekt in 2? tot 3 uur gaarstoven. De curry met de vissaus op smaak brengen. De koriander fijnknippen en vlak voor het serveren over de curry gooien. Lekker met jasmijnrijst en salade.

Pittige Rundvleescurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept