Mongools Lamsvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in dunne plakjes. Doe dit in een schaal met de knoflook, gember, sojasaus, sherry, sesamolie en maizena. Roer goed om en laat 2 uur marineren. Snijd de ui in stukjes. Verhit olie in de wok en roerbak de ui. Neem het uit de wok en bak het vlees kort. Leg de ui op een schaal en schep het vlees erbij. Roer goed om en bestrooi met sesam.

Mongools Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mongools rund met tuinboontjes
140 min Hoofdgerecht
Bekijk recept