Kabeljauw Op Z'n Antilliaans

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in met olie.Verkruimel de bouillonblokjes erboven.Voeg de ketjap,peterselie,gemberpoeder,zout,peper,tomatenpuree en 1/2 liter water toe.Roer alles goed dorr elkaar en leg de rode peepr erin.Dep de vis droog en wrijf de filets in met zout en peper,Leg de vis in de schaal en schep het kruidenmengsel er overheen.Pel en snipper de ui.Was en snijd de prei in dunne repen.Snijd de tomaten in plakjes.Snipper de paprika′s.Verdeel de groenten over de vis.Dek de schaal af.Laat de schotel in de oven in ca 45 min. gaar worden.

Kabeljauw Op Z'n Antilliaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antilliaans Carnaval
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Op Z'n Antilliaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept