Snijd de kipfilet in kleine stukjes en maak een mengsel van maizena en ketjap. Smeer daar de kip goed mee in. Braad ze nu zeer snel aan in de olie en voeg er als de kip gaat kleuren de in stukjes gesneden ananasschijven aan toe. Laat die ongeveer 3 minuten meesmoren, met het deksel op de pan. Leg het kip-ananas mengsel in een ovenschaal. Maak een mengsel van geperste knoflook, maizena, ketjap, water, ananassap en sherry en breng dit in de pan aan de kook. Zodra het gebonden is over de kip met ananas gieten. In magnetron of pan de boontjes verwarmen. Aardappelpuree klaarmaken volgens aanwijzingen op de verpakking. Doe de eerst boontjes op de kip-ananas en daarna de puree. Strooi er een beetje paneermeel over en druppelsgewijs wat vloeibare boter. Zet de schaal 10-15 minuten in een oven van ongeveer 180 graden om goed door te warmen en voor een bruin korstje.
Kip Met Ananas A La Pazablipo is een recept van Smulweb.nl