Roergebakken Varkensschnitzels Met Noedels

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de sojasaus, sherry, zout en peper en roer het vlees erdoor. 30 min. laten marineren. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Kook de peultjes in 1-2 min. beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de shiitake 5 min. op hoog vuur. Bak het vlees 3 min. mee. Voeg de gember, rode peper en lente-ui toe en bak nog ca. 1 min. Meng de maizena met de bouillon en schenk dit samen met de marinade in de pan. Roer de noedels erdoor en verwarm alles nog 2 min. Strooi er voor het serveren de koriander over.

Roergebakken Varkensschnitzels Met Noedels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept