Gestoofd Rundvlees Uit India

5
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de uien fijn en laat ze lichtbruin kleuren in de boter. Haal ze met een spaan uit de pan en braad in de boter (evt. nog een klontje toevoegen) de gepeperde en gezouten, in stukjes gesneden runderlappen eveneens bruin. Strooi de kerrie en de kokos er over. Doe de uien er weer bij, nog even doorbraden, dan de bouillon erover gieten en de kruidenazijn (ong. 2 eetl.). Laat alles in een goed gesloten pan op een zacht pitje of op een plaatje in twee uur gaar stoven.

Gestoofd Rundvlees Uit India is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
India:Khichadi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry (India)
30-60 min -
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept