Druk ze plat en laat ze op een afgedekte bakplaat nog eens 10 minuten rusten Neem van elk stukje ongeveer 3 duimgrote delen weg en snijd met de schaar 3 parallelle diepe inkervingen in het deeg. Trek deze inkerving iets uit elkaar en doen in elke holte en van de drie duimgrote deegstukjes, Druk de holtes weer dicht, Laat de broodkopjes nog eens onder een theedoek op de bakplaat 25 minuten op een gelijkmatige warme plek rusten. Verwarm ondertussen de oen voor op 220 graden (hete lucht 190 graden). Zet een schaaltje met heet water in de oven, voor de juiste vochtigheidsgraad. Bestrijk de broodkopjes met water voor ze in de oven zet en bak ze 40 minuten. Haal de gebakken broodkopjes uit de oven en laat ze afkoelen. Snijd vervolgend het deksel eraf, neem het binnenste weg en vul ze met de chili. Serveer warm
Chili Con Carne In Een Broodkopje Geserveerd is een recept van Smulweb.nl