Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de chorizo in kleine blokjes. Smelt de boter in een pan en bak de blokjes chorizo ca. 3 min. uit. Klop intussen de eieren los met de melk, peper en zout. schenk de eieren bij de chorizo en laat ze al roerend op laag vuur stollen tot ze glanzen. Roer de helft van de bosuitjes, de geraspte kaas en de koriander erdoor. Verkruimel de feta. Vet een lage taartvorm in en leg er een tortilla in. verdeel er een zevende van het roerei over en strooi er wat tomaat en feta over. Leg hierop weer een tortilla en herhaal deze volgorde nog 7 keer. Strooi over de bovenste tortilla de rest van de geraspte kaas, bosui, koriander en feta. Laat de tortillataart in de oven in ca. 15 min. warm worden en de kaas smelten.
Tortillataart Met Roerei En Tomaat is een recept van Smulweb.nl