Egyptisch Borrelhapje

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kikkererwten, noten en pitten in een pan. Voeg het citroensap toe, overgiet ze krap met water en voeg een flinke snuf zout en peper toe. Breng aan de kooken laat 5-6 minuten zachtjes koken. Giet af. Spreid het mengsel uit op een bakplaat en rooster het 20- 30 minuten in een op 180 graden C. voorverwarmde oven, waarbij u alles af en toe even omschudt om verbranden te voorkomen.U kunt dit borrelhapje direct serveren; in een goed afsluitende trommel is het twee weken houdbaar.

Egyptisch Borrelhapje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Melitzanosalata
20 min Snack
Bekijk recept
Rijsttoast met paprikamousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ktipiti
35 min Snack
Bekijk recept