Snijd de tofu in reepjes van 4 bij 1 cm. Breng een royale hoeveelheid water met een beetje zout aan de kook. Voeg de boontjes toe en laat deze na 2 tot 3 minuten volgen door de reepjes wortel, broccoliroosjes, paprika en Spaanse pepers. Kook daarna alles nog 4 a 5 minuten en laat het goed uitlekken op een vergiet. Was de tauge enkele malen en verwijder zoveel mogelijk zaadhulsjes. Verhit olie en fruit onder voortdurend roeren de teentjes knoflook. Neem ze met een schuimspaan uit de olie als ze lichtbruin beginnen te kleuren. Voeg de ui toe aan de hete olie, roer de sambal oelek erdoor en doe de reepjes tofu erbij. Schep alles enkele malen goed om. Sprenkel de sojasaus erover en doe onmiddellijk hierna de gekookte groenten erbij. Strooi er wat zout over en doe dan de tauge erbij. Schep alles hierna voorzichtig om tot alles door en door warm is geworden.