Sojabonenkaas Met Mais En Komkommer

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een wok en laat er 3 eetlepels olie door walsen. Voeg de sojablokjes toe en laat ze, onder voortdurend omscheppen, aan alle kanten goudbruin bakken. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de pan. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Voeg 2 eetlepels olie aan de in de wok resterende olie toe. Laat de olie door de hete wok walsen. Voeg knoflook en Spaanse peper toe. Schep alles enkele malen om. Doe er daarna de stengel-of bosuibij. Schep alles enkele malen om. Schenk er 2? dl kokens water, Chinese rijstwijn of sherry suiker bij. Laat alles 2 minuten zachtjes koken. Roer de sojasaus erdoor en voeg wat zouten/of peper naar eigen smaak toe. Schep mais en komkommer erdoor. Temper de warmtebron. Laat alles 5 minuten zachtjes sudderen. Schuif alle ingredienten naar een zijde van de wok. Strooi allesbinder over het vocht op de bodem van de wok. Roer alles krachtig door en laat er even de kook over gaan. Schuif de ingredienten terug in de saus.

Sojabonenkaas Met Mais En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sojabonenkaas Met Lychees
20-30 min -
Bekijk recept
Sojabonenkaas Met Mangosaus
20-30 min -
Bekijk recept
Koritofu Met Aardbeien
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Gekruide Tahoe, Zoals In De Statenlaan
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept