Groentespiesjes Met Mais, Tofu En Cactusvijgen

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak intussen de lente-uitjes fijn en bereid de saus: neem de pan en fruit de uitjes licht in de zonnebloemolie. Voeg er de geschilde cactusvijgen aan toe. Ook de suiker en de kruiden mogen er al bij. Blus met de azijn, sojasaus en de rode wijn. Roer alles goed en zet even de mixer in de saus, zodat ze mooi glad en dik wordt. Werk de saus af met de sesamzaadpasta. Laat nu de tofu uitlekken en prik de blokjes, de stukjes paprika, de maiskolfjes en de laurier op de houten stokjes. Laat een grill of een barbecue flink heet worden en smeer de beide kanten van de tofustokjes in met wat olie. Rooster de spiesjes aan alle kanten tot ze bruin en knapperig zijn.

Groentespiesjes Met Mais, Tofu En Cactusvijgen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cactusvijgen En Geitenkaas
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ijs Van Cactusvijgen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cactusvijgenijs
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Kleurrijke groentespiesjes met kerriedip
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
GROENTESPIESJES.
10-20 min -
Bekijk recept