Quorn-reepjes En Shii-takes Met Tagliatelle

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de saus. Snijd daartoe de wortels, de selderij, de prei, de ui en de tomaten in grove stukken. Laat ze samen met de tomatenpuree stoven in wat olijfolie. Blus met cognac en voeg 2 dl water en het suikerklontje toe. Roer goed om en kruid met zout, peper en muskaatnoot. Druk dan alles door een puntzeef. Kook de tagliatelle in licht gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af en meng met een nootje vetstof en kruid met peper en muskaatnoot. Meng er voorzichtig de basilicum onder. Snijd de shii-takes fijn. Vermeng ze met de quorn-reepjes en bak ze samen in vetstof. Kruid met peper en zout. Verdeel het quornmengsel in 4 porties en plaats met behulp van een vormring in he midden van verwarmde borden. Schik er de tagliatelle rond en nappeer met de saus. Versier met de basilicum en een warm kerstomaatje

Quorn-reepjes En Shii-takes Met Tagliatelle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept