Tahoe In Oestersaus

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tahoe in blokjes, bak in de olie tot ze lichtbruin zijn en leg ze op een stuk keukenpapier op een bord. Maak de prei, peultjes en champignons schoon. Snijd de prei in schijfjes en verwijder de scherpe randen van de peultjes. Verwijder de stronken van de champignons. Bak vervolgens de champignons in de olie tot ze lichtbruin zijn. Voeg de bouillon, gember, prei, oestersaus, ketjap asin, suiker en peper toe en laat het geheel gedurende 5 minuten koken. Voeg de tahoe en de peultjes toe en laat het geheel nog eens 5 minuten zachtjes doorkoken en maak de saus af met maizena. Serveer met witte rijst.

Tahoe In Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tahoe (tahu isi)
30 min-
Bekijk recept
Pekingsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept