Hazelnoten grof hakken. In droge koekenpan hazelnoten in ca. 3 minuten lichtbruin roosteren.Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en el in 4 stukjes snijden. Stukjes in lengte in smalle reepjes snijden. Bleekselderij in weinig water in ca. 4 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken en iets laten afkoelen. Grill voorverwarmen op hoogte stand. Op aanrecht plakjes ham uitspreiden. Plakjes in lengte dubbelvouwen en op elk plakje ? deel van bleekselderij leggen. Plakjes oprollen en op bakplaat leggen. Hamrolletjes ca. 10 cm. onder hete grill in ca. 3 minuten lichtbruin roosteren. Intussen boven kommetje bieslook fijnknippen. Hamrolletjes naast elkaar op twee platte borden leggen. Bestrooien met pepermelange. Olie op en naast de hamrolletjes sprenkelen. Garneren met hazelnoten en bieslook.
Warme Hamrolletjes Met Bleekselderij En Hazelnoten is een recept van Smulweb.nl