Picknickbrood

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de uiringen even aan. Laat ze afkoelen. Snijd de aubergine en courgette in lange plakken. Verhit de grillpan en rooster de aubergine en courgetteplakken. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen. Snijd de tomaten in plakken. Snijd de kap van het brood en hol het brood uit. Bestrijk de binnenkant met kruidenkaas. Vul het brood met verschillende lagen groenten en blaadjes basilicum. Druk het goed aan en zet de kap weer op het brood. Bind een mooie strik om het brood en neem het zo mee naar de picknick. Snijd het brood in mooie punten. Paprika′s roosteren: Rooster de paprika′s in een hete oven, onder de grill of op de barbecue tot het velletje donker wordt. Doe ze in een plastic zak en laat het ca. 10 rusten (de velletjes laten dan makkelijker los). Trek de velletjes van de paprika′s en verwijder de zaadjes.

Picknickbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood met tonijnsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood
30 min
Bekijk recept
Gevuld Picknickbrood
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood met tonijnsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood
30 min
Bekijk recept
Gevuld Picknickbrood
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept