Dolmades

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: Ui in olie 5 min. bakken. Rest van ingredienten erdoor roeren en 250 ml heet water toevoegen. Vulling afgedekt 10 min. laten stoven. 20 druivenbladeren op doek leggen met nerf naar boven. Op elk blad flinke eetlepel vulling leggen en druivenbladeren om vulling heen oprollen tot rolletjes van 6 cm. lang en 2,5 cm doorsneden. Bodem van lage pan met 5 ongevulde druivenbladeren bedekken. Rolletjes dicht naast elkaar hierop leggen. anderhalf liter kokend water, citroensap en 2 el olijfolie erover schenken en rolletjes afgedekt in 40 min. laten garen. Rolletjes in kookvocht laten afkoelen.

Dolmades is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterd french rack met paksoi-dolmades
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Wijnbladeren (Domadakia Yialanzi)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Wijnbladeren (dolmades)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes Van Dolmades Met Paprika En Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Geroosterd french rack met paksoi-dolmades
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Wijnbladeren (Domadakia Yialanzi)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Wijnbladeren (dolmades)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes Van Dolmades Met Paprika En Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept