Kook de tortellini zoals op de verpakking vermeld en voeg bouillon toe. Roerbak de shoarma en 2 teentjes gesnipperde knoflook op hoog vuur. Als het vlees gaar is het zakje roerbak groenten erbij en op smaak maken met kruiden. Vet de ovenschaal in.(spuitbusje van Baukje is handig) Ontdooi voldoende plakjes bladerdeeg om de ovenschaal te bedekken. Klop de eieren in de maatbeker schuimig en roer hierdoor de geraspte kaas en roomfris. Spoel de pasta af met koud water en roer dit door het groenten- shoarma mengsel. Schep de pasta met groenten in de ovenschaal, giet hierover het kaas/eiermengsel. Leg hierover de tomaat in plakjes. Rol de plakjes bladerdeeg uit en maak een plak die mooi ′past′ op de ovenschaal. Snijdt met een scherp mes een ster in het bladerdeeg. Bestrijk dit met het laatste restje uit de maatbeker en plaats ca. 40 minuten in de oven