Couscous Met Vlees, Groenten En Dadels

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de couscous 3 minuten in een met water gevulde kom. Doe de couscous in een zeef en laat uitlekken. Hang de zeef met de couscous boven een pan kokend water. Dek de couscous met een deksel of groot bord af. Stoom de couscous in ca 25 minuten gaar. Bereid in die tijd de groenten. Kook de tuinbonen beetgaar. Druk het vocht uit de aubergineblokjes en bak ze in olijfolie op een vrij hoog vuur lichtbruin. Schep ze uit de pan en bak vervolgens de courgette- en wortelplakken in enkele minuten beetgaar. Fruit de ui zacht en glazig. Doe alle gebakken groenten in een kom. Bak de kalfslapjes in ongeveer 10 minuten in olie gaar. Bak de plakjes runderbraadworst in circa 15 minuten op middelmatig vuur rondom bruin. Schep de groenten, het vlees, de dadels door de couscous. Breng op smaak met zout. Doe de couscous in een schaal en strooi er paprikapoeder over.

Couscous Met Vlees, Groenten En Dadels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept