Salade Van Gekookte Aubergine

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aubergine, verwijder kelk en steeltje en snijd de vrucht in de lengterichting in vieren. Snijd elk kwart weer in stukken (3 cm). Doe de aubergine in een pan met knoflook, paprikapoeder, komijn, het zout en het water. Breng op hoog vuur aan de kook, draai het vuur laag en kook de aubergine in 15 minuten gaar. Laat afkoelen en schep de aubergine over in een schaal of slabak. Doe dan de olie en azijn erbij en meng alles goed.

Salade Van Gekookte Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept