Mediterrane Stoofpot

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een hapjespan, bak de stukjes kip rondom bruin en haal uit de pan. Fruit de ui en knoflook kort, bak de tomatenpuree en champignons even mee. Voeg witte wijn en kippenbouillon toe (alles moet bijna onder het vocht staan) en doe er naar smaak tijm en rozemarijn bij (niet te veel), breng het geheel aan de kook en voeg dan aubergine, courgette, tomaat en kipfilet toe. Laat het gerecht met het deksel op de pan stoven tot alles gaar is. Op smaak brengen met zout en (veel) verse peper.

Mediterrane Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept