Sabayon En Vijgen Met Honing

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de vijgen in een grote kom, schenk de honing erover en schep alles voorzichtig door elkaar. Doe de eidooiers en de suiker in een pan en klop ze schuimig. Verwarm het mengsel al kloppend au bain marie. Voeg al roerend beetje bij beetje de wijn en marsala toe en blijf ca. 3 minuten roeren tot het mengsel schuimt en licht bindt. Schenk de sabayon over de vijgen en serveer meteen. Garneer met de munt.

Sabayon En Vijgen Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept