Kipfilet Met Abrikozensalsa

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bak en braad in de pan verwarmen en de kipfilets snel aan beide kanten aanbraden. Dan peper en zout erover en laten afkoelen. Voor de salsa: de olijfolie, uitgeperste knoflook, peterselie en gesnipperde ui mengen. De abrikozen en rozijnen 10 minuten laten wellen en dan aan het oliemengsel toevoegen. De smaken laten inwerken tot gebruik. De kipfilet in dunne plakjes snijden. Een plakje op een grote lepel leggen en een schepje van de salsa eroover verdelen. Steekt de kipfilet nog uit, dan even terugvouwen over de salsa heen.

Kipfilet Met Abrikozensalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met abrikozensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Karbonade met abrikozensalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi fritti met abrikozensalsa
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Brie Met Pikante Abrikozensalsa
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept