KRUIDIGE GEHAKTBALLETJES MET RATATOUILLE

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een stuk van het gehakt (ongeveer ter grootte van een walnoot), rol dit met uw handen tot een bal en druk deze dan plat.Leg een blokje mozzarella in het midden en vouw het gehakt er omheen, zodat de kaas erin opgesloten zit. Herhaal dit tot al het gehakt en de kaas gebruikt zijn. Leg de gehaktballetjes op een bakplaat en zet deze ca. 15 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200?C.Bak daarin de gehaktballetjes in 20-25 minuten bruin. Maak een kruis aan de onderkant van elke tomaat en leg ze in een kom. Giet er kokend water over en laat ze hierin 15-20 seconden rusten, schep ze dan over in koud water, trek de velletjes los, verwijder de zadjes en snijd ze in lange stukken. Zet even opzij. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de grof gesneden ui glazig. Voeg de courgettes, paprika en de aubergine toe en bak het geheel in 4-5 minuten door. Verdeel de groenten in bergjes over de borden en leg hierop de gehaktballetjes op. Schep de ratatouillesaus rond de groenten en garneer met wat koriander.

KRUIDIGE GEHAKTBALLETJES MET RATATOUILLE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept