Geroosterde Botervis Met Zoetzure Aubergine

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de aubergine met zout, laat dit ? 10 min. intrekken en dep dan droog met keukenpapier. Vehit 3 eetl olijfolie in een braadpan en bak hierin de ui en de knoflook zachtjes glazig, Bak de aubergine ? min. zachtjes mee. Voeg de tomaten met vocht, azijn en suiker toe en smoor de aubergine in ? 25 min. heel zachjes gaar. Laat een deel van het vocht verdampen. Schep de peterselie en de munt erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de aubergine afkoelen.Verwarm de grillpan goed heet voor. Bestrijk de vis heel dun met wat olijfolie en rooster de filets 8-10 min.in de grillpan mooi bruin en net gaar. Keer de visfilets halverwege als ze vanzelf van de pan loslaten. Verdeel de aubergine over 4 borden, leg de visfilets erop en bestrooi met zout en peper.

Geroosterde Botervis Met Zoetzure Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept