Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm dik. Kook de aardappelblokjes 6 minuten in gezouten water en laat ze daarna uitlekken. Hak de ui fijn. Maak een Marokkaanse kruidenmix door de fijngehakte koriander in een kommetje te mengen met het komijn- en kaneelpoeder, het zout en de cayennepeper. Kook de spinazie gedurende 2 minuten en giet af. Knijp al het vocht uit de spinazieblaadjes en hak ze fijn. Verhit nu de olijfolie in een braadpan op een hoog vuur en doe er het mosterdzaad, de fijngesnipperde ui en de look bij. Laat 3 ? 4 minuten bakken op een laag vuurtje en voeg voorzichtig de spinazie toe. Roerbak nog eens 10 minuten. Voeg de aardappelblokjes toe, kruid het geheel met de Marokkaanse kruidenmix en warm alles nog eens goed op alvorens op te dienen.
Marokkaanse Aardappelen is een recept van Smulweb.nl