Marokkaanse Aardappelen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm dik. Kook de aardappelblokjes 6 minuten in gezouten water en laat ze daarna uitlekken. Hak de ui fijn. Maak een Marokkaanse kruidenmix door de fijngehakte koriander in een kommetje te mengen met het komijn- en kaneelpoeder, het zout en de cayennepeper. Kook de spinazie gedurende 2 minuten en giet af. Knijp al het vocht uit de spinazieblaadjes en hak ze fijn. Verhit nu de olijfolie in een braadpan op een hoog vuur en doe er het mosterdzaad, de fijngesnipperde ui en de look bij. Laat 3 ? 4 minuten bakken op een laag vuurtje en voeg voorzichtig de spinazie toe. Roerbak nog eens 10 minuten. Voeg de aardappelblokjes toe, kruid het geheel met de Marokkaanse kruidenmix en warm alles nog eens goed op alvorens op te dienen.

Marokkaanse Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept