Chutney Van Kerstomaatjes Met Penne

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne volgens de aanwijzigingen op het pak. Laten uitlekken. Olie verwarmen en de lente-uitjes 1 minuut fruiten tot ze zacht zijn. Roer tomaten, honing, geraspte limoenschil en limoensap erdoor. Op een zacht vuur laten inkoken tot een dikke brij. Bieslook erdoor roeren, op smaak brengen met zout en peper. Meng de balsamicoazijn door de chutney. Schud de chutney door de penne. Garneer met geschaafde Parmezaanse kaas en gesnipperde bieslook.

Chutney Van Kerstomaatjes Met Penne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept