Gehaktkoekjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui en de knoflook. Laat de draadjes saffraan weken in 1 el. olie. Meng in een kom het gehakt met de helft van de ui, de helft van de knoflook, de helft van de munt, de helft van de saffraanolie, beetje peper en een halve tl. zout. Vorm 10 kleine platte burgertjes van het gehatk. Snijd de tomaat en paprika in kleine stukjes van een kwart cm. Meng de tomaat met de rest van de ui, rest van knoflook, de paprika, maiskorrels, de rest van de munt, rest van saffraanolie en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm in een koekenpan de rest van de olie en bak hierin de gehaktkoekjes in ca. 5 minuten aan beide kanten bruin. Zet een schaaltje met de salsa in het midden van een platte schaal en schik hier de gehaktkoekjes omheen.

Gehaktkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktkoekjes met pastasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes Met Saffraan En Salsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki Gehaktkoekjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gehaktkoekjes met pastasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes Met Saffraan En Salsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki Gehaktkoekjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept