Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de cherrytomaatjes, Boen de citroen schoon onder warm stromend water en rasp 1 tl. van de schil. Pers de vrucht. Halveer de avocado, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel deze met citroensap. Snij de lente-uitjes met het loof in kleine ringetjes en hak de noten grof. Meng tomatensap met citroensap, olijfolie en ketjap, noten, citroenrasp en bosui. VErdeel de gemengde salade over een schaal of 4 borden. Verdeel de plakjes rosbief erop en sprenkel de dressing erover. Garneer met de cherrytomaatjes. Serveer er stokbrood bij.

Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli met noten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peultjesmelange met notendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Herfstsalade met peer, walnoten en kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Van Nagelhout
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met Iers rundvlees
45 min-
Bekijk recept
Thaise rosbiefsalade met eiermimosa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise Rosbiefsalade
10-20 min -
Bekijk recept