Rosbief Met Rozemarijn & Artisjokken

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200?C. Knoflook pellen, artisjokharten uit laten lekken en tomaten wassen. Flink wat peper over de rosbief malen en bestrijken met olie. Fond en wijn in ovenschaal schenken en rozemarijn erin leggen. Tomaten, knoflook en artisjokken ernaast verdelen. Vlees in midden van oven in 25 a 30 minuten mooi bruin en van binnen rose bakken.

Rosbief Met Rozemarijn & Artisjokken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept