Lamskebab Met Paprika En Griekse Skordalia

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappels in grote blokken. Kook voor de skordalia de aardappelblokjes in 20 minuten gaar. Laat ze uitlekken en doe ze samen met het knoflook (platgeslagen met een snufje zout) en ongeveer 1 eetlepel citroensap in een keukenmachine. Voeg, terwijl de keukenmachine draait, gedurende ongeveer 1 minuut een dun, gelijkmatig straaltje olijfolie toe, tot alle olie is opgenomen. Meng niet te lang, het mengsel wordt dan lijmachtig. Breng het gerecht op smaak en serveer op kamertemperatuur. Verhit een grillpan of barbecue en bestrijk de rooster met olie. Rooster de lamskebabs 3 tot 4 minuten aan elke kant voor half doorbakken of 5 tot 6 minuten voor goed doorbakken vlees. Was de spinazieblaadjes en doe ze met aanhangend water in een pan. Laat ze afgedekt in 1 tot 2 minuten slinken. Neem ze uit de pan en sprenkel het resterende citroensap erover.

Lamskebab Met Paprika En Griekse Skordalia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

een feestelijke escargotbrochette
0 min
Bekijk recept
een feestelijke escargotbrochette
0 min
Bekijk recept

Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt
Snack
Bekijk recept
Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept