Gevulde Kalfsoesters

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak met de staafmixer een grove puree van bacon, 4 blaadjes salie, knoflook en olijven. Snij het kalfsvlees als een envelop open en vul ze met de kruidenpuree. Steek ze dicht met een cocktailprikker. Bestrooi ze met zout en peper. Verhit de olijfolie in een kleine braadpan en bak hierin de kalfsoesters op middelhoog vuur aan beide kanten mooi bruin en bijna gaar in ca. 6 minuten. Neem de kalfsoesters uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer de aanbaksels los met de witte wijn, kook de jus snel in en zeef hem daarna. Lepel de saus over de kalfsoesters en garneer met salieblaadjes.

Gevulde Kalfsoesters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfsoesters met mediterrane tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept