KABELJAUW IN ZOETZURE TOMATENSAUS

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauw in stukken. Bestrooi met peper/zout en het kruidenmengsel (aan beide kanten) en laat dit ongeveer 10 minuten intrekken Verhit 1 1/2 eetl. olie in een pan en fruit de ui (bewaar wat voor de kool) lichtbruin.Voeg de tomaat, de suiker, het citroensap en de bouillon toe aan de ui. Laat ongeveer 2 min. sudderen met het deksel op de pan. Voeg dan de vis toe en laat het gerecht in ongeveer 15 minuten gaar stoven. Verhit ondertussen de rest van de olie in eern pan (met anti-aanbaklaag) en fruit de rest van de ui goudbruin. Voeg de gesneden kool toe, samen met een mspuntje zout en peper. Smoor ongeveer 5 minuten op een matig vuur.

KABELJAUW IN ZOETZURE TOMATENSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept