Tomaten-ansjovistoast

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster het brood goudbruin. Wrijf het nog warme brood aan beide kanten in met de gehalveerde teentjes knoflook. Snij de tomaten doormidden en wrijf hiermee over beide kanten van de toast, zodat sap en zaadjes er goed in trekken maar de toast niet doorweekt raakt. Snij de tomaten fijn en leg ze op de toast. Besprenkel elk toastje met olie en leg daarop wat reepjes ansjovisfilet. Strooi hier zout en gemalen zwarte peper over.

Tomaten-ansjovistoast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ansjovistoast
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept