Artisjokhartjes Gevuld Met Feta

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de feta, paprikasaus, olijfolie, basilicum en peper naar smaak in een kom. Laat het mengsel enkele uren marineren. Laat de artisjokharten grondig uitlekken. Snijd een dun plakje van de bodem, zodat ze rechtop blijven staan. Vouw de binnenbladeren van elk hart voorzichtig open en vul het midden voorzichtig met een theelepel van het kaasmengsel. Wikkel een reep prosciutto om elk hart en zet vast met een prikkertje.

Artisjokhartjes Gevuld Met Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans triohapje met knoflooksaus
20 min Snack
Bekijk recept
Artisjokhartjes Met Gerookte Oesters
0-10 min -
Bekijk recept
Salade Van Artisjokhartjes, Paprika, Tomaat En Garnalen
10-20 min -
Bekijk recept