Zeebaars Met Vleestomaten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan en bak de ansjovisfilets zachtjes tot ze opgelost zijn. Voeg de ui toe en bak ze glazig. Roer alles goed door en leg de stukken zeebaarsfilet op de saus. Snijd de vleestomaten in dikke plakken en leg ze bij de vis. Voeg de witte wijn toe en draai het vuur hoog. Breng alles aan de kook. Draai het vuur weer laag en doe het deksel op de pan. Laat alles 8-12 minuten garen, afhankelijk van de dikte van de filets. Let goed op, de vis mag niet te gaar worden, dan wordt hij droog en verliest smaak.

Zeebaars Met Vleestomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Tomatentian
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept