Kip Met Venkel En Vermouth

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de venkelknollen doormidden. Verwijder de harde kernen en snijd de rest in heel kleine stukjes. Verhit de olie in een grote braadpan. Bak hierin de kippenbouten rondom bruin aan. voeg de knoflook, chilieper, tomatenblokjes, venkelen vermouth toe. Schep het geheel om en breng het aan de kook. Zet het vuur laag en laat de kip met een deksel op de pan ca. 35 minuten sudderen. Keer de kippenbouten zo nu en dan. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Kip Met Venkel En Vermouth is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensap met droge vermouth
5 min
Bekijk recept
Risotto met spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kruidenkorst, venkel en dragonsaus
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept