Ananas/Bladerdeegwaaiers

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakjes diagonaal doormidden snijden. In kopje ei loskloppen. Plakjes met ei bestrijken en amandelschaafsel erover strooien. In midden van de oven plakjes in ca. 10 minuten goudbruin en gaar bakken. Op taartrooster laten afkoelen. Van ananas 8 mooie plakken van ca. 1 cm dik snijden. Met scherp mes schil en harde kern wegsnijden. In kom slagroom met poedersuiker en amandelaroma stijfkloppen. Op vier borden elk 1 plakje bladerdeeg met amandelkant naar beneden leggen. Helft van slagroom erop scheppen en gladstrijken. Op elk plakje 2 ananasplakken leggen. Binnenkant van andere plakjes bladerdeeg met rest van slagroom bestrijken en schuin op de ananasplakken leggen.

Ananas/Bladerdeegwaaiers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept