Auberginetaart Met Geitenkaas

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aubergines afspoelen en vocht eruit drukken. In koekenpan olie verhitten en aubergineblokjes bakken. Knoflook fijnhakken en erbij doen. Kruiden erbij doen en even mee bakken. Tomaat toevoegen en nog 5 minuten bakken. Rozijnen en pijnboompitten erbij en even omscheppen. Op smaak brengen met zout en flink wat peper. Vormpje invetten en bekleden met bladerdeeg. Aubergine mengsel erin scheppen en geitenkaas erop leggen. In 20 minuten in midden van de oven afbakken. Serveren met frisse salade.

Auberginetaart Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Auberginetaart met shii-take en bosuitjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-auberginetaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mozarella-auberginetaart
30-60 min -
Bekijk recept
Hartige Auberginetaart Met Gehakt
30-60 min -
Bekijk recept