Kokoszoenen, 45-50 Stuks

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter met de suiker zacht en schuimig. Klop het ei er luchtig doorheen en voeg al roerend de vanille-essence toe. Meng de bloem, gezeefd met bakpoeder en zout, erdoor en tenslotte de kokos. Kneed tot een luchtig deeg en vorm er balletjes van. Rol de balletjes door nog wat kokos en druk er een stukje kers op. Plaats ze op een ingevette bakplaat en laat ze een half uurtje in een matig hete oven bakken tot ze goudgekleurd zijn. Op een rooster laten afkoelen.

Kokoszoenen, 45-50 Stuks is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept