Knoflook-Walnootsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de walnoten in kokend water, spoel ze onder de koude kraan af en trek er de bruine vliesjes af.Maal ze en wrijf ze daarna met de gepelde knoflookteentjes plus wat zout in een vijzel tot een glad puree. Week het brood in het water, knijp het uit en verbrokkel het.Meng de kruimels door de walnotenpuree en blijf roeren tot all klontjes verdwenen zijn. Voeg daarna druppelsgewijs eerst de olie en daarna azijn of citroensap toe en blijf roeren tot er een dikke saus is ontstaan.NB: Vooral lekker met gebakken mosselen, vis, auberginnes, courgetten en kip.

Knoflook-Walnootsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Een SUPER Italiaanse Tagliatelle Met Walnootsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas In Walnootsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelen met kaas-peper-walnootsaus
Bekijk recept
Pasta met gorgonzola €“ walnootsaus
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept