Chilipasta

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ingredienten tot en met het zout in een vijzel, voeg een beetje water toe en wrijf ze fijn (of gebruik een keukenmachine). Verhit paprikapoeder en chilipoeder 1 - 2 minuten in een pan. Voeg het specerijenmengsel uit de vijzel toe. Voeg de rest van het water toe en roer alles tot een pasta. Bak deze 3 minuten. Laat de chilipasta afkoelen. Doe hem in een jampotje met schroefdeksel. Schenk een eetlepel olie uit over het oppervlak. Sluit het deksel zorgvuldig. In de koelkast is deze chilpasta 5 maanden houdbaar.

Chilipasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensvlees met chilipasta en sperzieboontjes
0 min
Bekijk recept
Dak Kalguksu (kippensoep Met Noedels)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roergebakken Krabbenscharen Met Lente Ui, Knoflook En Chili
0-10 min -
Bekijk recept
Khao Soy
20-30 min -
Bekijk recept

Varkensvlees met chilipasta en sperzieboontjes
0 min
Bekijk recept
Dak Kalguksu (kippensoep Met Noedels)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roergebakken Krabbenscharen Met Lente Ui, Knoflook En Chili
0-10 min -
Bekijk recept
Khao Soy
20-30 min -
Bekijk recept