Korianderpesto

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de koriander grof in een keukenmachine. Voeg pijnboompitten, knoflook, komijn, peper en zout toe en hak grof. Voeg in een dunne straal de olie toe en laat de machine draaien tot het mengsel glad en homogeen is. Schep de pesto in een glazen pot en bewaar deze in de koelkast voor maximaal drie dagen.

Korianderpesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept