Sjalot Mosterd Boter

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalotjes tot ze goudbruin zijn. Schep uit de pan en laat goed afkoelen. Meng nu alle ingredienten goed door elkaar. Schep de boter op keukenfolie en rol de boter op tot een lange rol. Plaats in de koelkast om de boter stevig te laten worden. Vlak voor aan tafel gaan per persoon 1-2 plakjes afsnijden en op een apart schaaltje naast het bord serveren.

Sjalot Mosterd Boter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept