Harissa

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de stelen van de pepertjes en snij ze doormidden, verwijder de zaadjes. Leg de pepertjes 5 minuten in heet water om zacht te worden (gedroogde 30 minuten). Rooster intussen de karwij-, koriander- en komijnzaad 2 minuten in een pan om ze geurig te maken. Laat de pepertjes uitlekken en doe ze in een keukenmachine. Voeg de zaden, knoflook, munt en zout toe en daarna (langzaam) de olijfolie. Mengen tot een dikke pasta.

Harissa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept