Honingijs Met Lavendel

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de perziken en verwijder de steen. Breng de wijn aan de kook met de suiker, rozemarijn, citroen en peper. Laat 5 minuten inkoken alvorens de perziken toe te voegen. Pocheer de vruchten op een matig vuur tot ze zacht zijn: 10 minuten. Laat de vruchten even afkoelen en verwijder dan de schil. Kook de siroop in tot een kwart en giet hem over de perziken.

Honingijs Met Lavendel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Es Durian (doeriansorbet)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Honingijs met verse vijgen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Valenciaans honingijs met churros
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingijs Met Appel
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Honingijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept