DILLE-AZIJN

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Duw de dille in de schone pot en overgiet met de azijn. Sluit goed af en laat 3 weken staan op een warme plaats. Elke dag even omschudden. Verwijder de takjes als het aroma krachtig genoeg is en schenk de azijn over in kleinere mooie flessen. Steek er een vers takje dille in en bewaar op een koele droge plek.

DILLE-AZIJN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept