Kruiden-honingwijn

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peterselie wassen, droogschudden. 2 mooie stengels apartleggen. Wijn, azijn en peterselierestant aan de kook brengen, op laag vuur laten pruttelen. Honing erdoor roeren, pan van gas nemen. Pan afgedekt 5 minuten laten staan, vocht door een zeef gieten, opvangen. Wijn in schone flessen overdoen, in elke fles een peterseliestengel doen. Flessen sluiten.

Kruiden-honingwijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oudjaarrecept Warme Honingwijn
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tej - Honingwijn
0 min
Bekijk recept
Hemelse Peertjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept