Garniture A La Languedocienne

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aubergine, snijd hem in plakken, bestrooi die met zout en wentel ze door de bloem. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de gewassen tomaten in plakken. Bak de plakken aubergine in de olie bruin en gaar en laat ze uitlekken. Bak dan de champignons, de plakken tomaat en het kleingesneden teentje knoflook vlug in de hete olie, maak ze op smaak af met zout. Schep tomaat en champignons op de aubergine en strooi er wat kleingesneden peterselie over.

Garniture A La Languedocienne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Garniture A La Andalouse
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture Khedive
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Trouvillaise
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Chasseur
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept